Jealous


Hi 🙈 haha abiy you don't have to reply my previous post bc my phone works good already hehe. I was super frustrating that day bc phone is everything for me ✋

Hey babe, happy holidays! 🎊 Pergi langkawi dia ye. Enjoy your days. Be safe in everything, I'm watching yOUU 👀 don't chu ever flirt with minah saleh there okay

Cakap pasal flirt ni, em I'm having a mental breakdown sikit. I kuat jeles over certain things that I know he won't do, but still I jeles gilaaaaaaa ugh 🔪🔪 dia comment dekat moment or ig or anythg kee I nampak rileks soft heart je kan macam takda apa. Dalam hati tahu ke? No aye
HAHAHAH yelah you're mine. Apa you buat, you tengok ke jeling sikit tengok other girls memang lah I jeles, but so far I tak nampak lah dia buat semua tu. I je mcm lelebih insecure 😂😂😂Ah kesah apa haha jeles tak jeles tak boleh tak boleh lah 😫

Tapi ok lah to be fair and square I takda hak pun nak halang you , mata you nak usha sesiapa. Dah kadang aku pun usha tgk laki hensem lain gak dekat mall dekat ig hehe. Lepastu mcm kuno lah kan nak marah marah dia sebab usha other girls lewls 💁 So its ok biy. Lagipun I trust you,  You told me that I'm always in your mind. rasa mcm sejuk en hati so I tak marah dah haha tapi rasa jeles tu ada okay huh. Tak banyak pun tapi sikit tu mesti ada haha.

Comments

Popular Posts