Hi ! Daus here πŸ™ˆ

Hi guys! its me Dawossss . Biasanya kaka yg update blog ni kan, now i pulak yg upadate. huheuhe. Sorry sayang i saja nak try tulis kat blog jugak sbb i takda blog, so cam batak sikit ah bila dpt tulis kat blog. Lagi lagi my girl blog, lagi lah excited πŸ˜‚

Okay first off all , my name is Muhammad Firdaus. yaa im the guy yg kaka duk cerita tu. I am her boyfriend πŸ™ˆ You know what, im so lucky tau that she choose me instead of others. I macam excited gila bila dia mengaku yg she's mine 😍 tbh i've and put all of my effort to get her πŸ˜… and Alhamdulillah is worth.

Nak tahu cane mula2 i nampak dia? hehe
     Hari first i daftar dekat Micost, management tu letak budak2 lelaki kat ixora(hostel). Masa tu hari jumaat. So lepas settle kemas barang semua mcm biasalahhari first masuk college kan, mesti sedih. Kena duduk asing dgn parents. So keesokannya, malam, i pergi makan dgn my housemates. Then balik tu i saw two girls walking towards me & my housemates. So i mcm tertarik lah nak pandang(biasalah lelaki en)huhu. Bila pandang tu, i saw one girl ,putih sopan ayu je , pakai baju kurung kuning, tudung coklat tak silap, dia jalan pandang bawah je. So i macam aihhh ayunya dia. Terus melt beb πŸ˜‚ & for your information, dia lah perempuan first yg i nampak kat ixora tu, terus i tertarik dgn dia, minat gila dekat dia 😍

So sejak hari tu lah i start ambil tahu pasal dia, cari dia punya ws , wc semua. Tak lama sikit, i dapat add wc dia . So dari situ lah kiteorang start contact. Tapi masa tu dia punya layan, fuhhh nak taknak beb. Hantar sepatah jawab sepatah πŸ˜‚ so i macam ish dia ni sombongyaaa . Tapi takpelah i want her, so i have to make an effort to get her. Walau mcm mana pun i kena dapatkan dia gak πŸ˜‚ You all boleh check phone i tngok mcm mana i nak dapatkan dia. Susah gila beb. Gentle susah. Mcm mcm i buat tau. Tanya iwah kyra mien semua, dorang support i gila doh πŸ˜‚ & lama lama , she's getting close to me. So masa tu lah i nak impress dia. Wish morning lah goodnight lah, pastu bagi semangat bila dia down lah. Mcm2 lah 😁 and......

Finally, she's become mine. Alhamdulillah. Tak sia sia i berdoa tiap2 malam. Buat effort gila2 utk dptkan dia. Tbh, dia the first one yg i put effort gila2. sebelum2 ni tak pernah buat kt mana2 perempuanπŸ˜‚ soo awak patut rasa beruntung tau sayang hehe πŸ™ˆ i ingat lagi first time kiteorang keluar berdua sesama, masa tu dlm kereta, dia nak selfie tau, then tak sengaja terbuat video tau & masa tu gelak, fuhh bukan main πŸ˜‚ ya cakap pasal gelak2 ni kan, bkn gelak je, everything lah, masing2 dah tak boleh cover bila we're together kat luarπŸ˜‚ maybe sbb masing2 dah rasa selesa sesama sendiri kot. Alhamdulillah ☺

Sayang , if you read this , maknanya dah kantoi ah i bukak blog you πŸ˜‚ Noor Zulaykha, im so thankful yg you terima i, bagi peluang dekat i utk jadi lelaki yg penting dalam hidup you😘. Mark my words, i'll try my best to keep this relationship long lasting forever and ever and one more, my heart is fully yours πŸ’― thats mean, im completely inlove with you sayang. indeed ☺πŸ’• You mean the world to me sayang, you're my everything. Thank you cs stay with me all this time(almost one yearπŸ™ˆπŸŽ‰). Sama sama lah eh kita berdoa supaya hubungan ni kekal smpai bila bila ☺ amin amin.      I LOVE YOU  SO MUCH NOOR ZULAYKHA πŸ’ž

Your abiy πŸ˜˜πŸ’ž

Comments

Popular Posts