Complete


Hi kita cuti aidiladha tapi rasa mcm terlalu lama dah. Apa lagi sem break yang almost 2 months. Takpa, studyweek ni i balik and orang tu kata dia rindu teruk dah 😥😛 taktahu ke kita pun samaaaa rindu sangat! Hahaha

Tutup buka mata dah 8 bulan beb kita sama2. In 8 months tu jgn cakap lah apa jadi. Macam2 hahaha 😂 tapi lagi banyak sweet dari gaduh. Em sebab kann org tu sabar dengan perangai i. In 8 months, habis semua perangai tak patut tunjuk dah keluar. You know what I shock bout him? Sometimes I  can't trust myself, betul ke apa aku nampak ni? Dia? perangai mcm budak kecik, kat luar je sado haha tapi manja betul! Lepastu boleh ckp, nasib lah you dpt anak last. 😪

I'm feeling secure when he is around. Dalam banyak2 hari ada je dia kena marah, nak follow pergi bank lah nak p makan ke, Ada je nak ikut tauu but he's adorable lah. I like him

Daus you're the only one I see. After 8 months we've been together, it's always you that matter 💕😳 and a thing I like bout you is whenever I'm with you, I become myself. There's nothing to hide when I'm out with you. You make me feel good. I love you. May our relay last long 💍

Comments

Popular Posts